Να στείλετε μήνυμα
Jiangmen Shenggemei Electrical Appliance Co., Ltd 86-750-8976909 celiachenjian@outlook.com
Two Doors Thawing Cabinet Process adjustable temperature control

Δύο πόρτες κατάψυξη ντουλάπι Διαδικασία ρυθμιζόμενο έλεγχο θερμοκρασίας

 • Υψηλό φως

  Δύο πόρτες κατάψυξη ντουλάπι

  ,

  Διαδικασία απόψυξης του ντουλαπιού

 • Υλικό
  Ατσάλι ατσάλι
 • Χρονοδιακόπτης
  - Ναι, ναι.
 • Κατανάλωση ενέργειας
  Ανάλογα με το μοντέλο
 • Μέθοδος ξεπαγώματος
  Αυτοματοποιημένο
 • Πεδίο θερμοκρασίας
  0°C έως 25°C
 • Τύπος πόρτας
  Δύο πόρτες
 • Ηλεκτρική τροφοδοσία
  Προσαρμόσιμη
 • Τόπος καταγωγής
  Κίνα
 • Μάρκα
  SGM
 • Πιστοποίηση
  3C
 • Αριθμό μοντέλου
  680D-2
 • Ποσότητα παραγγελίας min
  1
 • Τιμή
  Negotiation
 • Συσκευασία λεπτομέρειες
  αφρός και χαρτοκιβώτιο
 • Χρόνος παράδοσης
  15 εργάσιμες μέρες
 • Όροι πληρωμής
  ΤΤ
 • Δυνατότητα προσφοράς
  3000PCS ανά μήνα

Δύο πόρτες κατάψυξη ντουλάπι Διαδικασία ρυθμιζόμενο έλεγχο θερμοκρασίας

Περιγραφή του προϊόντος:

Εφοδιασμένο με χρονόμετρο ντουλάπι απόψύξης με αυτόματη αποψύξη και ανοξείδωτο χάλυβα

Το ντουλάπι αποψύχωσης είναι ένα κορυφαίο ντουλάπι αργής αποψύχωσης σχεδιασμένο για εμπορική χρήση.το προϊόν αυτό έχει κατασκευαστεί για να εξασφαλίζει την ασφάλεια και την ποιότητα των τροφίμων σε κάθε κουζίνα ή εγκατάσταση επεξεργασίας τροφίμωνΜε το ενεργειακά αποδοτικό σχεδιασμό και τα εξατομικεύσιμα χαρακτηριστικά του, το Υπουργείο Αποψύχωσης είναι η τέλεια επιλογή για οποιαδήποτε επιχείρηση που επιθυμεί να εξορθολογίσει τη διαδικασία αποψύχωσής του.

Υλικό: Ατσάλι

Το ντουλάπι τήξης είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό και ανθεκτικό στη διάβρωση ανοξείδωτο χάλυβα, καθιστώντας το ένα μακροχρόνιο και αξιόπιστο εξαρτήμα.Η ομαλή επιφάνεια του ντουλαπιού το καθιστά επίσης εύκολο να καθαρίζεται και να συντηρείται, διασφάλιση της ασφάλειας και της υγιεινής των τροφίμων.

Τύποι θυρών: Μία πόρτα, δύο πόρτες, τρεις πόρτες

Το ντουλάπι αποψύχωσης είναι διαθέσιμο σε τρεις διαφορετικούς τύπους πόρτων - μονό, διπλό και τριπλό - για να ταιριάζει στις συγκεκριμένες ανάγκες της επιχείρησής σας.Η επιλογή μιας πόρτας είναι ιδανική για μικρότερες κουζίνες ή εγκαταστάσεις, ενώ οι επιλογές διπλής και τριπλής πόρτας είναι ιδανικές για μεγαλύτερες εργασίες που απαιτούν περισσότερο χώρο και χωρητικότητα.

Ηλεκτρική παροχή: Προσαρμόσιμη

Το Υπουργείο Αναψύκωσης προσφέρει προσαρμόσιμες επιλογές τροφοδοσίας για να ταιριάζει με τις μοναδικές απαιτήσεις της επιχείρησής σας.Η ομάδα μας μπορεί να συνεργαστεί μαζί σας για να διασφαλίσει ότι το ντουλάπι σας τροφοδοτείται αποτελεσματικά και αποτελεσματικά.

Χρονοδιακόπτης:

Με ενσωματωμένο χρονοδιακόπτη, το ντουλάπι απόψυξης επιτρέπει ακριβή έλεγχο της διαδικασίας απόψυξης.Αυτό το χαρακτηριστικό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για επιχειρήσεις που απαιτούν συγκεκριμένο χρόνο απόψυξης για διάφορα είδη κρέατοςΟ χρονοδιακόπτης μπορεί εύκολα να ρυθμιστεί για να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες σας, παρέχοντας ευκολία και αποτελεσματικότητα στην κουζίνα σας.

Κατανάλωση ενέργειας: Ανάλογα με τα διαφορετικά μοντέλα

Η συσκευή αποψύχωσης προσφέρει διαφορετικά μοντέλα με διαφορετικά επίπεδα κατανάλωσης ενέργειας για να ανταποκρίνεται στις ενεργειακές ανάγκες της επιχείρησής σας.διασφάλιση ότι λαμβάνετε την πιο ενεργειακά αποδοτική επιλογή χωρίς να συμβιβάζεστε με την απόδοση.

Θάλαμος απόψυξης

Το ντουλάπι αποψύχωσης διαθέτει έναν ευρύχωρο θάλαμο αποψύχωσης που επιτρέπει την αποτελεσματική αποψύχωση μεγάλων ποσοτήτων κρέατος.διασφάλιση της ασφαλούς και ομοιόμορφης αποψύξεως του κρέατοςΕπιπλέον, η θερμοκρασία του θαλάμου μπορεί να ρυθμιστεί για να ανταποκρίνεται στις ειδικές απαιτήσεις απόψυξης των διαφόρων τύπων κρέατος.

Αργό ξεψύξιμο

Το ντουλάπι απόψυξης δεν είναι απλώς ένας κανονικός εξοπλισμός απόψυξης - είναι επίσης ένα ντουλάπι απόψυξης αργής απόψυξης.διασφάλιση της διατήρησης της ποιότητας και της υφής του κρέατοςΗ αργή απόψυξη μειώνει επίσης τον κίνδυνο ανάπτυξης βακτηρίων, καθιστώντας την ασφαλέστερη επιλογή για την προετοιμασία τροφίμων.

Προσαρμόσιμη θερμοκρασία

Το ντουλάπι απόψυξης προσφέρει ρυθμιζόμενο έλεγχο θερμοκρασίας, επιτρέποντας την ακριβή και αποτελεσματική απόψυξη διαφόρων τύπων κρέατος.παρέχοντας ευελιξία και ευελιξία στη διαδικασία απόψυξης.

Ασφάλεια και ποιότητα των τροφίμων

Με τα προηγμένα χαρακτηριστικά και την υψηλής ποιότητας κατασκευή του, το ντουλάπι αποψύχωσης έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλίζει την ασφάλεια και την ποιότητα των τροφίμων.Η αργή διαδικασία απόψυξης και ο ακριβής έλεγχος της θερμοκρασίας βοηθούν στη διατήρηση της ακεραιότητας του κρέατος, ενώ το υλικό από ανοξείδωτο χάλυβα και το εύκολο στο καθαρισμό σχεδιασμό εξασφαλίζουν υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων.

Ενεργειακή αποδοτικότητα

Το ντουλάπι αποψύχωσης έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ενεργειακή απόδοση.βοηθώντας τις επιχειρήσεις να εξοικονομήσουν στο μακροπρόθεσμο διάστημα το κόστος των υπηρεσιών κοινής ωφέλειας.

Συμπερασματικά, το ντουλάπι απόψυξης είναι ένα προϊόν κορυφής που προσφέρει απαράμιλλη ποιότητα, ευελιξία και αποτελεσματικότητα στη διαδικασία απόψυξης.και να επικεντρωθεί στην ασφάλεια και την ποιότητα των τροφίμων, αυτό το προϊόν είναι η τέλεια επιλογή για κάθε επιχείρηση που θέλει να βελτιώσει τη διαδικασία απόψυξης.

 

Χαρακτηριστικά:

 • Ονομασία προϊόντος: Υπηρεσία αποψύχωσης
 • Ηλεκτρική παροχή: Προσαρμόσιμη
 • Περιοχή θερμοκρασίας: 0°C έως 25°C
 • Κατανάλωση ενέργειας: Ανάλογα με το διαφορετικό μοντέλο
 • Μέθοδος απόψυξης: αυτόματη
 • Τύπος πόρτας: Μία πόρτα, δύο πόρτες, τρεις πόρτες
 • Υπηρεσίες αποψύχωσης
 • Μονάδα τήξης
 • Κατασκευαστής καναπέδων αποψύχωσης
 

Εφαρμογές:

Καμινάριο Αποψύξης - Αποτελεσματική και Εύκολη Λύση για την Αποψύξη Κατεψυγμένου Κρέατος

Κουράστηκες να περιμένεις να λιώσει το κατεψυγμένο κρέας σου; Ανησυχείς για την ασφάλεια των τροφίμων σου; Μην ψάχνεις άλλο, το Υπουργείο Λύσης της SGM είναι εδώ για να λύσει όλα σου τα προβλήματα.

Ετικέτα: SGM

Η μάρκα μας, SGM, είναι μια αξιόπιστη και αξιόπιστη μάρκα στην αγορά, γνωστή για τα υψηλής ποιότητας και ανθεκτικά προϊόντα της.

Χώρος προέλευσης: Κίνα

Όλα τα ντουλάπια απόψυξης μας είναι κατασκευασμένα στην Κίνα, εξασφαλίζοντας την καλύτερη ποιότητα και τεχνική.

Πιστοποίηση: 3C

Τα ντουλάπια απόψυξης μας είναι πιστοποιημένα από την 3C, εξασφαλίζοντας ότι πληρούν όλα τα πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας.

Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 1

Καταλαβαίνουμε ότι οι ανάγκες κάθε πελάτη είναι διαφορετικές, γι' αυτό δεν έχουμε ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας.

Τιμή: Διαπραγμάτευση

Πιστεύουμε στην παροχή στους πελάτες μας με την καλύτερη αξία για τα χρήματά τους, που είναι ο λόγος που προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές για τα ντουλάπια απόψυξης μας.Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσετε την τιμή σύμφωνα με τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Πληροφορίες συσκευασίας: αφρός και χαρτόνι

Για να διασφαλίσουμε ότι το ντουλάπι αποψύχωσης σας φτάνει σε τέλεια κατάσταση, χρησιμοποιούμε συσκευασίες από αφρό και χαρτόνια υψηλής ποιότητας, οι οποίες σας διευκολύνουν επίσης να ξεπακετάρετε και να το συναρμολογήσετε.

Χρόνος παράδοσης: 15 εργάσιμες ημέρες

Κατανοούμε την επείγουσα ανάγκη σας, γι' αυτό έχουμε ένα γρήγορο χρόνο ανταπόδοσης 15 εργάσιμων ημερών για παράδοση.

Όροι πληρωμής: TT

Προσφέρουμε ευέλικτες επιλογές πληρωμής και αποδεχόμαστε TT (Telegraphic Transfer) ως προτιμώμενο τρόπο πληρωμής.

Δυνατότητα προμήθειας: 3000 τεμάχια το μήνα

Με τις προηγμένες εγκαταστάσεις παραγωγής και το εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό μας, έχουμε την ικανότητα παροχής 3000pcs ανά μήνα, εξασφαλίζοντας ότι μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των πελατών μας.

Τύπος πόρτας: Μία πόρτα, δύο πόρτες, τρεις πόρτες

Τα ντουλάπια απόψυξης είναι διαθέσιμα σε τρεις διαφορετικούς τύπους θυρών - με μία πόρτα, δύο πόρτες και τρεις πόρτες, παρέχοντας σας επιλογές ανάλογα με τις ανάγκες σας και τη διαθεσιμότητα χώρου.

Περιοχή θερμοκρασίας: 0°C έως 25°C

Τα ντουλάπια αποψίξεως μας έχουν ρυθμιζόμενη θερμοκρασία, επιτρέποντάς σας να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία μεταξύ 0°C και 25°C, ανάλογα με το είδος του κρέατος που θα αποψίξετε.

Κατανάλωση ενέργειας: Ανάλογα με το διαφορετικό μοντέλο

Τα ντουλάπια απόψυξης είναι σχεδιασμένα για να είναι εξοικονόμησης ενέργειας, εξασφαλίζοντας ότι καταναλώνουν ελάχιστη ενέργεια και είναι οικονομικά αποδοτικά μακροπρόθεσμα.Η κατανάλωση ενέργειας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο που επιλέγετε.

Ηλεκτρική παροχή: Προσαρμόσιμη

Κατανοούμε ότι διαφορετικές χώρες και περιοχές μπορεί να έχουν διαφορετικές απαιτήσεις παροχής ενέργειας, γι' αυτό προσφέρουμε προσαρμόσιμες επιλογές παροχής ενέργειας για τα ντουλάπια αποψύχωσής μας.Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Χρονοδιακόπτης:

Για να γίνει η ζωή σας ακόμα πιο βολική, τα ντουλάπια αποψύχωσης μας έρχονται με μια λειτουργία χρονόμετρο,που σας επιτρέπει να ορίσετε ένα συγκεκριμένο χρόνο για την απόψυξη και να διασφαλίσετε ότι το κρέας σας είναι έτοιμο να μαγειρέψει όταν το χρειάζεστε.

Τμήμα αποψύχωσης

Τα ντουλάπια απόψυξης μας έχουν ένα ειδικό χώρο αποψύξης, που εξασφαλίζει ότι το πάγο διαλύεται και το κατεψυγμένο κρέας αποψύχεται γρήγορα και υγιεινά.

Αποψύχωση κρέατος

Με το ντουλάπι αποψύχωσης, μπορείτε εύκολα να αποψύξετε όλα τα είδη κρέατος, συμπεριλαμβανομένου του βοδινού, κοτόπουλου, χοιρινού κρέατος, και πολλά άλλα, χωρίς κανένα κόπο.

Το πάγο διαλύει το κατεψυγμένο κρέας

Το ντουλάπι απόψυξης μας χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία για να διαλύσει το πάγο και να ξεπαγώσει το κατεψυγμένο κρέας γρήγορα, εξασφαλίζοντας ότι τα τρόφιμά σας είναι ασφαλή για μαγείρεμα και κατανάλωση.

Ρυθμιστή ρύθμιση θερμοκρασίας

Το ντουλάπι αποψύχωσης μας έχει ρυθμιζόμενη θερμοκρασία, που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία ανάλογα με το είδος του κρέατος που θα αποψύξετε, εξασφαλίζοντας ότι θα αποψυγεί ομοιόμορφα και με ασφάλεια.

Εξοικονόμηση ενέργειας

Το ντουλάπι απόψυξης είναι σχεδιασμένο για να εξοικονομεί ενέργεια, εξασφαλίζοντας ότι καταναλώνει ελάχιστη ενέργεια και είναι οικονομικά αποδοτικό μακροπρόθεσμα.

Αποτελεσματική

Με το ντουλάπι αποψύχωσης, μπορείτε να αποψύξετε το κατεψυγμένο κρέας γρήγορα και αποτελεσματικά, εξοικονομώντας χρόνο και προσπάθεια στην κουζίνα.

Εύκολο

Το ντουλάπι απόψυξης μας έχει σχεδιαστεί για να κάνει τη ζωή σας ευκολότερη και πιο βολική, επιτρέποντάς σας να αποψύξετε το κατεψυγμένο κρέας χωρίς κανένα κόπο ή χρόνο αναμονής.

Υγιεινή

Καταλαβαίνουμε τη σημασία της υγιεινής στην κουζίνα, γι' αυτό και το ντουλάπι απόψυξης μας εξασφαλίζει ότι τα τρόφιμά σας θα αποψυγούν σε ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον.

Διαρκής

Το ντουλάπι απόψυξης μας είναι κατασκευασμένο με υλικά υψηλής ποιότητας και προηγμένη τεχνολογία, εξασφαλίζοντας ότι είναι ανθεκτικό και μακροχρόνιο, παρέχοντας μια αξιόπιστη λύση για την απόψυξη κατεψυγμένου κρέατος.

 

Προσαρμογή:

Υπηρεσία εξατομίκευσης καναπελιού αποψύχωσης - SGM

Ετικέτα: SGM

Χώρος προέλευσης: Κίνα

Πιστοποίηση: 3C

Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 1

Τιμή: Διαπραγμάτευση

Συσκευασία: αφρός και χαρτόνι

Χρόνος παράδοσης: 15 εργάσιμες ημέρες

Όροι πληρωμής: TT

Δυνατότητα προμήθειας: 3000 τεμάχια το μήνα

Υλικό: Ατσάλι

Μέθοδος απόψυξης: αυτόματη

Ηλεκτρική παροχή: Προσαρμόσιμη

Περιοχή θερμοκρασίας: 0°C έως 25°C

Κατανάλωση ενέργειας: Ανάλογα με το διαφορετικό μοντέλο

Βασικά χαρακτηριστικά:
 • Αποδοτική Αποψύχωση Κρέατος
 • Ειδικευμένο για την απόψυξη βοδινού κρέατος
 • Πολυλειτουργική μονάδα απόψυξης
 

Γενικά ερωτήματα:

 • Ε: Ποια είναι η εμπορική ονομασία αυτού του προϊόντος;
 • Α: Το εμπορικό σήμα αυτού του προϊόντος είναι SGM.
 • Ε: Πού παράγεται το προϊόν αυτό;
 • Α: Αυτό το προϊόν κατασκευάζεται στην Κίνα.
 • Ε: Το προϊόν αυτό έχει κάποια πιστοποίηση;
 • Α: Ναι, αυτό το προϊόν είναι πιστοποιημένο με 3C.
 • Ε: Ποια είναι η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας για αυτό το προϊόν;
 • Α: Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας για αυτό το προϊόν είναι 1.
 • Ε: Η τιμή αυτού του προϊόντος είναι διαπραγματεύσιμη;
 • Α: Ναι, η τιμή αυτού του προϊόντος είναι διαπραγματεύσιμη.
 • Ε: Πώς συσκευάζεται αυτό το προϊόν;
 • Α: Το προϊόν αυτό είναι συσκευασμένο με αφρό και χαρτόνι.
 • Ε: Ποιο είναι το εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης για το προϊόν αυτό;
 • Α: Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης για το προϊόν αυτό είναι 15 εργάσιμες ημέρες.
 • Ε: Ποιοι είναι οι αποδεκτοί όροι πληρωμής για αυτό το προϊόν;
 • Α: Οι αποδεκτοί όροι πληρωμής για αυτό το προϊόν είναι TT.
 • Ε: Ποια είναι η ικανότητα εφοδιασμού για αυτό το προϊόν;
 • Α: Η ικανότητα εφοδιασμού για αυτό το προϊόν είναι 3000pcs ανά μήνα.

 

 

Ηλεκτρικός πίνακας ελέγχου, ρυθμιζόμενη θερμοκρασία και ώρα.

Δύο πόρτες κατάψυξη ντουλάπι Διαδικασία ρυθμιζόμενο έλεγχο θερμοκρασίας 0